kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Закуска із яєць.

Закуска із яєць.


Овочева яєчня по-італійськи.

  Інгредієнти: Яйця - 2 шт, бекон - 30 гр, цибуля ріпчаста - 1 голівка, перець солодкий - 2 шт, цукіні - 200 гр, олія оливкова - 2 ст. ложки, сік лимонний - 1\2 ч. ложки, мускатний горіх мелений - 1\2 ч. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Бекон, цибуля, солодкий перець і цукіні наріжте дрібними кубиками. Бекон обсмажте на олії, додайте овочі, мускатний горіх, лимонний сік, посоліть, поперчіть і смажте все разом ще декілька хвилин. Яйця злегка збийте, додавши трохи води, залийте ними овочі і запікайте яєчню в духовці до готовності. При подачі оформіть закуску зеленню.


Яйця фаршировані.

  Інгредієнти: Креветки варено-морожені - 8 шт, яйця варені - 4 шт, часник - 4 зубчики, вершкове масло - 6 ст. ложок, херес - 2 ст. ложки, оливки без кісточок - 1 ст. ложка, лимон - 1 шт, перець червоний мелений, сіль.
  Приготування: Креветки почистіть, посоліть, поперчіть, покропіть соком 1\2 лимона і помішуючи, обсмажте на олії 5 хвилин. Потім залийте хересом і прогрійте. Охолодіть. Оливки наріжте колечками. Яйця розріжте у поздовж і навпіл, вийміть жовтки, розітріть їх з маслом і подрібненим часником. Додайте сіль, перець і перемішайте. Половинки яєць наповніть приготованою масою за допомогою кондитерського шприца з рифленою насадкою. Зверху покладіть по креветці, оформіть колечками оливок і кропом, викладіть каперси.


Яйце в хлібі по-парижські.

  Інгредієнти: Яйце - 4 шт, хліб пшеничний - 200 гр, шинка - 80 гр, цибуля ріпчаста - 1 голівка, масло вершкове або маргарин - 2 ст. ложки, гірчиця - 1 ч. ложка, зелень петрушки, сіль.
  Приготування: З хліба виріжте стаканчики або коробочки, обсмажте їх на частині масла або маргарині. Дрібно нарізану шинку і цибулю обсмажте на олії, що залишилася, додайте гірчицю і прогрійте. Хлібні стаканчики поставте на деко, випустіть в кожен по 1 яйцю, посоліть, поперчіть і запечіть так, щоб жовток залишився рідким. При подачі викладіть на стаканчики обсмажену цибулю з шинкою, посипте дрібно нарізаною петрушкою.



Яйця в томатному соусі.

  Інгредієнти: Яйця - 4 шт. перець солодкий - 1 шт. часник - 1 зубчик, вино червоне - 1\2 стакана, соус томатний готовий - 2 стакани, олія оливкова - 1 ст. ложка, насіння кмину - 1\2 ч. ложка, коріандр - 1\2 ч. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Солодкий перець наріжте соломкою, часник наріжте. Підготовлені овочі з’єднайте і обсмажте на оливковій олії. Додайте кмин, коріандр, влийте вино і тушкуйте 2 хвилини. Додайте томат і приваріть соус до половини первинного об'єму, посоліть, поперчіть. У приготованому соусі зробіть поглиблення, влийте в них яйця, прогрійте їх до готовності. При подачі оформіть блюдо зеленню.


Яєчня з овочами.

  Інгредієнти: Яйця - 2 шт. морква - 3 шт. броколі - 100 гр. кукурудза консервована - 100 гр. бульйон курячий - 3 ст. ложки, сметана нежирна - 1\2 стакана, олія оливкова - 1 ст. ложка, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Моркву наріжте кубиками, броколі розберіть на суцвіття. Моркву обсмажте на олії, додайте бульйон, сметану і тушкуйте 10 хвилин. З’єднайте з броколі і кукурудзою, посоліть, поперчіть. У форму, змащену маслом, покладіть овочі, в середині зробіть поглиблення. Яйця обережно влийте в поглиблення і запікайте 10 хвилин при 200 °C. При подачі яєчню оформіть зеленню.


Фаршировані яйця "Браво".

  Інгредієнти: Яйця - 4 шт. шампіньйони - 300 гр. морква - 1 шт. рослина олія - 2 ст. ложки, сир твердий тертий - 100 гр. майонез - 100 гр.
  Приготування: Шампіньйони наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на дрібній терці, обсмажте на олії окремо. Зваріть яйця круто. Акуратно розріжте їх навпіл і вийміть жовтки. Приготуйте начинку, з'єднавши розтерті жовтки із смаженими грибами, морквою, тертим сиром і майонезом. Фаршируйте яйця щедро, з горою. Можна прикрасити листком петрушки.


Омлет з артишоками.

  Інгредієнти: Яйця - 8 шт. артишоки - 300 гр. цибуля - 1 шт. картопля варена - 3 шт. сир тертий - 70 гр. зелень петрушки нарізана - 2 ст. ложки, вершки густі - 3 ст. ложки, вершкове масло - 2 ст. ложки, зелена цибуля нарізана - 2 ст. ложки, листя зеленого салату - 10 гр. оливкову олію - 1 ст. ложка, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Артишоки розріжте на 4 частини, бланшуйте. Цибулю наріжте кубиками і обсмажте на оливковій олії до золотистого кольору. Яйця збийте, додайте 60 гр. сиру, петрушку, вершки, сіль і перець. Покладіть обсмажену цибулю, артишоки і нарізану кубиками картоплю. Отриману суміш викладіть на сковороду з розтопленим вершковим маслом і запечіть до готовності в помірно нагрітій духовці. Посипте омлет зеленою цибулею, сиром, що залишився, і подавайте із зеленим салатом.


Омлет з моцарелою.

  Інгредієнти: Яйця - 8 шт. вершки - 200 мл, сир пармезан - 50 гр. зелень - 1 пучок, сіль, перець чорний, помідори - 100 гр. сир моцарела - 400 гр. рослина олія - 80 мл.
  Приготування: Збийте яйця з вершками, сливками, перцем і сиром пармезан. Обсмажте зелень в рослинній олії, покладіть зелень в інший посуд. Для приготування омлету яєчну масу влийте в розігріту сковороду, посипте зеленню і смажте, додайте порізані помідори і сир моцарела. Смажте омлет, поки сир моцарела не розплавиться. Приготований омлет поріжте шматочками, розкладіть на порції. При подачі омлет прикрасьте зеленню.


Яйця з оселедцем.

  Інгредієнти: Яйце - 4 шт. оселедець солоний - 250 гр. помідори - 100 гр. майонез - 2 ст. ложки, пікулі - 30-50 гр. зелень петрушки.
  Приготування: Оселедця обробіть на філе, зачистіть від дрібних кісток, вимочіть, якщо необхідно. Розріжте філе на 8 довгих смужок. Кожну смужку щільно скрутіть в рулетик. Зварені круто яйця розріжте уподовж на половинки і покладіть на блюдо жовтками вгору (низ білки зріжте). На яйця покладіть підготовленого оселедця. Оформіть майонезом, шматочками пікулів і помідорів, зеленню.


Омлет з цвітною капустою.

  Інгредієнти: Капуста кольорова - 150 гр. білки яєчні - 6 шт. молоко - 120 гр. сметана - 20 гр. масло вершкове - 10 гр. сіль за смаком.
  Приготування: Цвітну капусту розберіть на суцвіття, відваріть в підсоленій воді, викладіть у форму, змащену маслом. Білки з’єднайте з молоком, залийте отриманою сумішшю капусту, збризніть її сметаною і запікайте 5-7 хвилин при 200 °C. При подачі омлет викладіть на блюдо і полийте маслом.


Яйця, запечені з крабами.

  Інгредієнти: М'ясо крабове - 200 гр. яйця - 4 шт. сік лимонний - 1 ст. ложка, сир твердий тертий - 4 ст. ложки, зелень кропу нарізана - 2 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: У кокотниці, змащені маслом, покладіть крабове м'ясо, змішане із зеленню, збризніть його лимонним соком. У кожну форму вбийте по одному яйцю, посоліть, поперчіть і посипте яйця сиром. Запікайте 15 хвилин при 180 °C. Подавайте яйця в кокотницях, оформивши зеленню.


Омлет по-грецьки.

  Інгредієнти: Молоко - 1 стакан, мука - 2 ст. ложки, яйця - 2 шт. інжир - 20 гр. мигдаль - 20 гр. рослина олія - 1\2 ст. ложки, кориця мелена - 1\4 ст. ложки, мускатний горіх тертий, сіль за смаком.
  Приготування: Змішайте молоко, муку і яйця, додайте мускатний горіх, сіль і залиште на 30 хвилин. Мигдаль натріть, змішайте з нарізаним кубиками інжиром, корицею і добавте в суміш. Смажте омлет на розігрітій олії. Подавайте гарячим, оформивши зеленню.


Яйця, фаршировані сиром і шампіньйонами.

  Інгредієнти: Яйце варене - 2 шт. сир голландський тертий - 180 гр. шампіньйони консервовані - 30 гр. майонез - 30 гр. сметана - 25 гр. масло вершкове - 10 гр. зелень кропу і петрушки сіль.
  Приготування: Яйця очистіть, розріжте уподовж навпіл, вийміть жовтки. Мариновані шампіньйони дрібно наріжте. Розімніть жовтки з 1\3 сиру і маслом, додайте подрібнені гриби і добре перемішайте. Нафаршируйте отриманою сумішшю яйця. Сир, що залишився, заправте сметаною, укладіть в салатник, зверху розкладіть нафаршировані половинки яєць, залийте майонезом і оформіть зеленню.


Омлет з шпинатом і бринзою.

  Інгредієнти: Яйця - 4 шт. шпинат - 150 гр. бринза - 80 гр. молоко - 4 ст. ложки, олія рослина - 1 ст. ложка, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Бринзу наріжте кубиками. Яйця з’єднайте з молоком, сіллю, перцем і збийте. Шпинат обдайте окропом, дрібно наріжте і обсмажуйте на рослинній олії 1 хвилину. Додайте яєчну масу, бринзу і смажте ще 5 хвилин. Потім помістіть на 5 хвилин в духовку. Перед подачею оформіть омлет зеленню.


Омлет з лангустою.

  Інгредієнти: Шийки лангусти - 8 шт. яйця - 2 шт. молоко - 1\2 стакана, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Шийки, очистивши від панцира, відваріть, розріжте на 4 частини. Викладіть підготовлені шийки у форму, змащену маслом, залийте збитими з молоком яйцями, посипте зеленню і запікайте до готовності. При подачі викладіть омлет на блюдо, оформіть зеленню.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)