kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Закуска із яєць.

Закуска із яєць.


Яйця під гострим соусом.

  Інгредієнти: Яйце варене - 4 шт. огірки мариновані - 2 шт. майонез - 4 ст. ложки, цибуля зелена - 4 пера, каперси - 1 ст. ложка, соус чилі - 1 ч. ложка, оливки без кісточок - 8 шт.
  Приготування: Для соусу майонез добре перемішайте з соусом чилі, нарізаними огірками, каперсами і дрібно нарізаною цибулею, частину цибулі залиште для оформлення. Яйця наріжте часточками, розкладіть на блюді і залийте приготованим соусом. Оформіть цибулею і оливками.


Овочева яєчня.

  Інгредієнти: Яйця - 2 шт. бекон - 30 гр. цибуля ріпчаста - 1 головка, перець солодкий - 2 шт. цукіні - 200 гр. олія оливкова - 2 ст. ложки, сік лимонний - 1\2 ч. ложки, мускатний горіх мелений - 1\2 ч. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Бекон, цибулю, солодкий перець і цукіні і наріжте дрібними кубиками. Бекон обсмажте на олії, додайте овочі, мускатний горіх, лимонний сік, посоліть, поперчіть і смажте все разом ще декілька хвилин. Яйця злегка збийте, додавши трохи води, залийте ними овочі і запікайте яєчню в духовці до готовності. При подачі оформіть закуску зеленню.


Яєчня по-грецьки.

  Інгредієнти: Яйця - 10 шт. помідори черрі - 200 гр. цибуля ріпчаста - 1 головка, олія оливкова - 4 ст. ложки, зелень петрушки нарізана - 2 ст. ложки, мускатний горіх мелений за смаком, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Помідори обдайте окропом, зніміть шкірку, м'якуш розріжте навпіл. Цибулю наріжте півкільцями. Яйця збийте, додайте зелень, мускатний горіх, сіль, перець, перемішайте. Цибулю спасеруйте на олії, залийте її яєчною масою, покладіть помідори і смажте омлет 10 хвилин. При подачі викладіть яєчню на блюдо і оформіть за бажанням.


Яєчні рулети.

  Інгредієнти: Яйця - 2 шт. фарш м'ясний - 200 гр. огірок - 1\2 шт. редис - 1 шт. черемша - 8 гр. олія рослина - 1 ст. ложка, крохмаль кукурудзяний - 1 ч. ложка, глютамат натрію - 1\4 ч. ложки, сіль за смаком.
  Приготування: Яйця розітріть з щіпкою солі до здобуття однорідної маси. З яєчної маси випечіть тонкі млинчики. У фарш додайте дрібно нарізану черемшу, глютамат натрію, сіль і перемішайте. Яєчні млинчики викладіть на обробну дошку, посипте крохмалем. На млинчики рівним шаром викладіть фарш і скрутіть рулети, які приготовані на водяній бані. Захололі рулети наріжте скибочками товщиною 1 см. При подачі оформіть зеленню і свіжими овочами.



Яйця, запечені з крабами.

  Інгредієнти: М'ясо крабове - 200 гр. яйця - 4 шт. сік лимонний - 1 ст. ложка, сир твердий тертий - 4 ст. ложки, зелень кропу нарізана - 2 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: У кокотницю, змащену маслом, покладіть крабове м'ясо, змішане із зеленню, збризніть його лимонним соком. У кожну форму вбийте по одному яйцю, посоліть, поперчіть і посипте яйця сиром. Запікайте 15 хвилин при 180 °C. Подавайте яйця в кокотницях, оформивши зеленню.


Овочева яєчня.

  Інгредієнти: Яйця - 2 шт. бекон - 30 гр. цибуля ріпчаста - 1 головка, перець солодкий - 2 шт. цукіні - 200 гр. олія оливкова - 2 ст. ложки, сік лимонний - 1\2 ч. ложки, мускатний горіх мелений - 1\2 ч. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Бекон, цибуля, солодкий перець і цукіні наріжте дрібними кубиками. Бекон обсмажте на олії, додайте овочі, мускатний горіх, лимонний сік, посоліть, поперчіть і смажте все разом ще декілька хвилин. Яйця злегка збийте, додавши трохи води, залийте ними овочі і запікайте яєчню в духовці до готовності. При подачі оформіть закуску зеленню.


Омлет з цвітною капустою.

  Інгредієнти: Капуста кольорова - 150 гр. білки яєчні - 6 шт. молоко - 120 гр. сметана - 20 гр. масло вершкове - 10 гр. сіль за смаком.
  Приготування: Цвітну капусту розберіть на суцвіття, відваріть в підсоленій воді, викладіть у форму, змащену маслом. Білки з’єднайте з молоком, залийте отриманою сумішшю капусту, збризніть її сметаною і запікайте 5-7 хвилин при 200 °C. При подачі омлет викладіть на блюдо і полийте маслом.


Яйця з язиком.

  Інгредієнти: 4 яйця, 100 г язика, 50 г білих грибів, 2 ч. ложки вершкового масла, 2 ст. ложки томатного соусу, чорний мелений перець, зелень.
  Приготування: Варений язик нарізати соломкою, гриби - дрібними скибочками, язик обсмажити на сковороді з маслом, добавити томатний соус і покласти в кокотницю або будь-яку невелику каструльку. На підготовлений гарнір випустити яйця, посипати сіллю, перцем і стушкувати в духовці. При подачі посипати зеленню петрушки або кропом.


Яйця з нирками.

  Інгредієнти: 4 яйця, 150 г телячих нирок, 2 ч. ложки яловичого жиру, 1-2 ст. ложки майонезу, зелень, вершкове масло, чорний мелений перець, сіль за смаком.
  Приготування: У кокотницях (невеликих металевих чашках) розтопити трохи вершкового масла, випустити в кожну по 1 яйцю, посипати сіллю, перцем і запекти в духовці. Оброблені телячі нирки нарізати кружечками, посипати сіллю, перцем і обсмажити на сковороді з яловичим жиром. При подачі на яйце покласти кружок смаженої нирки, полити майонезом і посипати зеленню.


Яйце під соусом з сиром.

  Інгредієнти: 4 яйця, 8 тонких скибочок білого хліба. Для соусу: 2 стакани молока, 2 ст. ложки муки, 3-4 ст. ложки вершкового масла, 2-3 ст. ложки тертого сиру, 0,5 ст. ложки томату-пюре, лимонний сік або винна кислота, сіль за смаком.
  Приготування: Зварити круто яйця і розрізати їх уподовж навпіл. Підсмажити скибочки білого хліба. Покласти їх на тарілку і на кожну скибочку помістити по половині яйця. Окремо приготувати соус з сиром і залити їм яйця. Соус приготувати таким чином. Спасерувати муку з розтопленим вершковим маслом. Розвести пассеровку молоком. Посолити соус і кип'ятити протягом 5-6 хв. на слабкому вогні. В кінці додати тертий сир, трохи лимонного соку або винної кислоти і томат-пюре.


Яйце із зеленою цибулею в горщиках.

  Інгредієнти: 5 яєць, 300 г бринзи, 3 пучки зелені цибулі, 50 г вершкового масла, 1 пучок петрушки, сіль за смаком.
  Приготування: Промиту цибулю дрібно нарізати. Змішати з нарізаною бринзою і дрібно нарізаною петрушкою, розподілити отриману масу на п'ять рівних частин, кожну частину покласти в окремий глиняний горщик. Додати однакові порції масла, солі, 1 ст. ложку води і стушкувати. У кожен горщик випустити по 1 яйцю. Закрити горщики кришечками і поставити в духовку. Блюдо готове коли побіліє білок.


Яйця, запечені в сметані.

  Інгредієнти: 10 яєць, 2 ч. ложки масла, 1 батон, 150 г сметани, 1 ч. ложка пшеничної муки, 0,75 стакана м'ясного бульйону, зелень, чорний мелений перець, сіль за смаком.
  Приготування: Змішати муку і масло, розбавити гарячим бульйоном, прокип'ятити щоб загусло і додати сметану. Батон нарізати на скибочки завтовшки 1-3 см, видалити м'якуш. Отримані кільця обсмажити з обох боків в олії, що залишилася. Вогнетривке блюдо змастити маслом, вилити на нього приготовлений гарячий сметанний соус, в нього покласти піджаренні кільця, в кожне вилити по одному яйцю, посолити, поперчити, поставити в сильно нагріту духовку і дати білку згорнутися і побіліти (жовток повинен поставитися рідким). Подавати на тому ж блюді, посипавши нарізаною зеленню.


Запечені фаршировані яйця.

  Інгредієнти: 3 яйця, зварених круто, 2 сирих жовтки, 1 ст. ложка тертого сиру, 1 ч. ложка сметани, 1 ст. ложка вершкового масла, перець, сіль за смаком. Для соусу: 100 г сметани, 50 г пшеничної муки, 50 г вершкового масла, перець, сіль за смаком.
  Приготування: Зварені круто яйця очистити від шкаралупи, розділити уподовж на половинки. З яєць обережно вийняти жовтки і розтерти їх в мисці з двома сирими жовтками, добавити тертий сир, сметану, сіль, перець. Масу розтерти до консистенції сметани. Отриманою сумішшю наповнити половинки яєць, покласти їх на деко, змащене вершковим маслом, поставити в духовку і запекти до готовності. Готові яйця вийняти з духовки, розкласти на блюді і полити гарячим сметанним соусом. Для приготування соусу муку злегка спасерувати без масла, охолодити, змішати з маслом, додати сметану, довести до кипіння, розмішати, заправити сіллю і перцем, варити 4 хв, процідити і довести до кипіння.


Яйця «Фламенко».

  Інгредієнти: 8 яєць, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, 2 помідори, 1 червоний солодкий перець, 100 г сирого окосту, 200 г ковбаси з червоним перцем, 5 ст. ложок оливкової олії, 200 г замороженого зеленого горошку, 200 г замороженої стручкової квасолі, 1 ч. ложка солі, по 1 щіпці білого і червоного перцю.
  Приготування: Цибулю очистити і нарізати кубиками. Часник очистити і нарізати. Помідори нарізати, знявши шкірку і видаливши зернятка. Солодкий перець розрізати, видалити зерна і прожилки, промити і нарізати соломкою. Так само нарізати окіст. Ковбасу нарізати скибочками. У вогнетривкому посуді розігріти оливкову олію і підсмажити на нім цибулю і часник. Додати помідори, квасолю, солодкий перець і зелений горошок, поперчити, гарненько перемішати і під кришкою тушкувати 15 хв. Розігріти духовку до 200° С. 8 скибочок ковбаси відкласти, останні додати до овочів разом з окостом. Дерев'яною ложкою зробити в овочах 8 ямок і в кожну влити по 1 яйцю. Кожне яйце накрити ломтиком ковбаси. Поставити посуд в духовку на середній рівень. Коли білки запечуться, вийняти страву з духовки.


Яйця, запечені з помідорами.

  Інгредієнти: 6-7 яєць, 500 г великих помідорів, 3-4 ст. ложки розтопленого вершкового масла, терта бринза, солодкий червоний мелений перець, дрібно нарізана петрушка, сіль за смаком.
  Приготування: Нарізати великі помідори кухлями товщиною 1 см. Покласти їх на деко, змащене маслом, посолити, посипати дрібно нарізаною петрушкою і поставити в духовку, щоб вони підсохнули. Потім вийняти деко і вилити на помідори яйця, стежачи за тим, щоб оболонка жовтка не розірвалася. Проміжки між яйцями посипати тертою бринзою, додавши трохи червоного перцю. Зверху полити маслом і запекти в сильно нагрітій духовці.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)