kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Закуска із яєць.

Закуска із яєць.


Мішна (Марокко).

  Інгредієнти: 500 г курячого м'яса, 18 яєць, рослина олія, чорний мелений перець, сіль за смаком.
  Приготування: Відварити курку. Зварити круто 4 яйця. Куряче м'ясо дрібно нарізати, покласти в миску, вилити туди ж 14 сирих яєць, збити суміш як для омлету, посолити, поперчити, покласти на неї 4 очищених яйця (цілком). Змастити рослинною олією форму для випічки, влити в неї підготовлену масу і випікати в духовці на помірному вогні 45 хв. Охолодити. Перед подачею вийняти з форми.


Яйце, настояне в чаї (Китай).

  Інгредієнти: 6 яєць. 2 стакани води, 0,5 ч. ложки анісу, 1 ст. ложка соєвого соусу, 2,5 ч. ложки чорного чаю, 1 ч. ложка солі.
  Приготування: Яйця варити 10 хв, швидко охолодити, очистити від шкарлупи. Чай заварити окропом, додати аніс, соєвий соус, сіль, вкласти в цю суміш яйця і настояти їх протягом 1,5 г. Вода має бути весь час гаряча, її слід тримати на маленькому вогні.


Яйця по-панагюрськи.

  Інгредієнти: 8 яєць, 1,75 стакана кислого молока або йогурту, 100 г вершкового масла, червоний мелений перець, сіль за смаком.
  Приготування: На порційну сковорідку або тарілку влити кисле молоко або йогурт. Покласти зверху яйця, зварені в мішечок (без шкаралупи). Зверху полити дуже гарячим розтопленим маслом, змішаним з червоним перцем. Приготування яєць в мішечок без шкаралупи: у каструльку налити воду на висоту 6-8 см. Додати на 1 л води 50-60 г оцту і 10 г солі. Після того, як вода закипить, випустити в неї одне за іншим яйця. Варити близько 4хв. Готові яйця вийняти шумівкою і опустити на декілька секунд в холодну воду. Жовток випускних яєць повинен залишатися напів рідким, а білок - досить щільним.



Яйця пашот по-англійськи.

  Інгредієнти: 8 яєць, 4 шматки білого хліба, 40 г тертого сиру, 50 г вершкового масла, 4 листки салату.
  Приготування: Яйце відварити в «мішечок» і покласти на грінки. Грінки покласти на порційну сковорідку, яйце посипати тертим сиром і зверху полити розігрітим вершковим маслом. Після цього сковорідку поставити на 2 хв. в сильно нагріту духовку. Подавати, прикрасивши листками салату.


Язілела з яєць (Грузія).

  Інгредієнти: 5 яєць, зварених круто, 0,5 стакана очищених волоських горіхів, 100 г вершкового масла, цибуля, кріп, кінза і зерна гранату за смаком.
  Приготування: Яйця зварити круто, пропустити через м'ясорубку з очищеними волоськими горіхами. До отриманої маси добавити за смаком дрібно нарізану цибулю, зелень (кріп, кінзу), вершкове масло, посолити, добре перемішати і викласти на тарілку. Поверхню розрівняти і посипати зернами граната.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)