kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Закуска із сиру.

Закуска із сиру.


Бринза з соусом.

  Інгредієнти: Кабачки - 300 гр, бринза - 600 гр, олія рослина - для бринзи - 1 ст. ложка, олія рослина для соусу - 2 ст. ложки, сіль, помідори - 400 гр, зелень петрушки - 3-4 гілочки, зелень петрушки нарізана - 2 ст. ложки, любисток нарізаний - 1 ст. ложка, перець чорний мелений.
  Приготування: Кабачки промийте, почистіть від шкірки, нашаткуйте тонкими поздовжніми скибочками. бланшуйте в підсоленій киплячій воді 1-2 хвилини, обдайте холодною водою, дайте воді стекти. Бринзу розріжте на 8 скибочок і загорніть кожну з них в скибочки кабачків. Укладіть їх у форму, змащену частиною масла так, щоб вони не стикалися одна з одною, полийте маслом, що залишилося. Запікайте 5-6 хвилин в духовці при 190 °C. Для соусу помідори обшпарте, зніміть шкірку, розріжте на 4 частини, видаліть насіння, наріжте кубиками. Притушіть 3-5 хвилин в олії. Приправте сіллю, перцем, нарізаною зеленню, прогрійте. При подачі соус налийте на блюдо, зверху розкладіть рулетики з бринзою, оформіть гілочками петрушки. Рулетики можна подавати холодними або гарячими.


Гостра закуска з бринзи.

  Інгредієнти: Бринза - 200 гр, солодкий перець - 2 шт, часник - 2 зубчики, сметана - 2 ст. ложки, зелень петрушки - 1 пучок, зелень кропу - 1 пучок, перець червоний мелений, сіль.
  Приготування: В перцю видаліть насіння і плодоніжку. Бринзу і перець наріжте кубиками. Зелень і часник подрібніть блендером, змішайте зі сметаною, бринзою і перцем. Посоліть, поперчіть і перемішайте. Подавайте зі свіжими огірками і помідорами.


Гостре суфле з сиру.

  Інгредієнти: 2 стакани тертого сиру, 5 яєць, 4 ст. ложки вершкового масла, 3 ст. ложки муки, 1,5 стакана молока, 2 ст. ложки коньяку, 2 ч. ложки сухої гірчиці, червоний мелений перець, сіль за смаком.
  Приготування: Масло розтопити в сковороді, ввести муку, сіль, перець, гірчицю, молоко. Розмішуючи, довести до кипіння. Потім прокип'ятити на слабкому вогні протягом 5 хв. Додати сир і перемішувати, поки він не розплавиться. Відокремити жовтки від білків. Жовтки збити і влити тонкою цівкою у вже наявну масу, стежачи, щоб не згорнулися. Влити коньяк і дати соусу остигнути. Білки збити до утворення повітряної, але сухої піни, і вилити в сирну масу. Після цього перекласти її у форму і поставити в нагріту до 190 °C духовку приблизно на 40 хв. до утворення золотистої скориночки. Подавати в гарячому вигляді.


Суфле з сиру з селерою.

  Інгредієнти: 100 г тертого сиру, 1 корінь селери, 2 ст. ложки вершкового масла, 3 ст. ложки муки, 1 стакан гарячого молока, по 1 щіпці чорного меленого перцю і солі, 3 яєчних білки, 2 яєчних жовтки, вершкове масло для змазування форм.
  Приготування: Тонко нарізувати селеру і обсмажити її в олії. Добавити муку. Безперервно помішуючи, вливати молоко до отримання густої однорідної маси. Охолодити тісто, що вийшло. Розігріти духовку до 180 °C. Покласти в тісто жовтки і тертий сир. Додати збиті білки і обережно перемішати. Змастити форми вершковим маслом, покласти в них тісто і випікати 30 хв. Перші 15 хв. залишити духовку прочиненою. Суфле подавати гарячим.



Пудинг з сиру.

  Інгредієнти: 3 ст. ложки тертого сиру, 0,5 стакана сметани, 1 яйце, 2,5 ст. ложки пшеничної муки, вершкове масло, паніровочні сухарі, сіль за смаком.
  Приготування: Жовток розтерти з сіллю, поступово додаючи сметану, муку, натертий сир і збитий білок. Всю суміш перемішати, вилити в каструлю, добре змащену маслом і посипану сухарями, накрити кришкою і поставити в киплячу воду. Варити 1 г. При подачі полити розтопленим вершковим маслом.


Ромби з сиром.

  Інгредієнти: 150 г сиру, 120 г вершкового масла, 2 яйця, 250 г муки, червоний мелений перець за смаком.
  Приготування: Подрібнив сир на терці (трохи відкласти для посипання), додати вершкове масло, збиті до біла яйця і муку. Замісити тісто і розкатати пластом завтовшки 0.5 см. Покласти розкатаний пласт на змащене маслом деко і нарізувати на кусочки у вигляді ромбів. Зверху посипати тертим сиром і червоним перцем. Запекти в сильно нагрітій духовці до утворення золотистого кольору.


Кульки сирні смажені.

  Інгредієнти: 3 ст. ложки тертого сиру, 1 батон, 1 стакан молока або вершків, 3 яйця, 2 ст. ложки вершкового масла, мука, сіль за смаком.
  Приготування: З батона зрізати шкірку, м'якуш нарізати, залити гарячим молоком або вершками і коли вони остигнуть, ретельно протерти. Жовтки відокремити від білків. Жовтки розтерти з розтопленим маслом, тертим сиром, додати булку, збиті білки, муку, перемішати і скачати кульки. Обваляти їх в муці і обсмажити в олії.


Фрикадельки з сиру.

  Інгредієнти: 250 г тертого швейцарського сиру, 2 ст. ложки тертого пармезану, 100 г муки, 2 яйця, 1 щіпочка тертого мускатного горіха, панірувальні сухарі, рослина олія, сіль за смаком.
  Приготування: Муку просіювати, ретельно перемішати зі швейцарським сиром і пармезаном, яйцями, вершками, мускатним горіхом. З суміші сформувати великі кульки, обваляти їх в панірувальних сухарях і поодинці опускати в гаряче масло, і обсмажувати до золотистої скориночки.


Крокети з сиру запечені.

  Інгредієнти: 1 стакан твердого тертого сиру, 3 ст. ложки вершкового масла, 3 ст. ложки муки, 2 стакани молока (або молоко навпіл з вершками), 2 яєчних жовтки, 1 яйце, мелені сухарі.
  Приготування: Муку підсмажити в каструлі з вершковим маслом так, щоб вона пожовтіла, додати молоко і довести до кипіння. Зняти з вогню, додати тертий сир, яйце, збиті жовтки, знову поставити на вогонь і сильно збити. Коли маса закипить, зняти з вогню і викласти в змащене маслом і посипане сухарями деко (товщина пласта має бути близько 2 см). Охолодити, розрізати пласт на шматки, посипати сухарями і запікати в духовці до готовності.


Крокети з сиру і картоплі.

  Інгредієнти: 100 г тертого сиру, 4 плавлених сирки, 800 г картоплі, 1-2 яйця, 2 яєчних жовтки, 1 щіпочка тертого мускатного горіха, панірувальні сухарі, рослина олія, сіль за смаком.
  Приготування: Відварити картоплю, очистити від шкірки, пропустити через м'ясорубку. Пюре поставити на 2 хв. на повільний вогонь, щоб воно підсохнуло. Постійно помішуючи, додати яєчні жовтки, мускатний горіх і тертий сир. Суміш зняти з вогню, посолити і сформувати крокети. У кожному зробити виїмку, куди вкласти по шматочку плавленого сиру, закрити її. Крокети обваляти в збитих яйцях, панірувальних сухарях і підсмажити в киплячій рослинній олії.


Сир, обсмажений в паніровці.

  Інгредієнти: 200 г твердого сиру, 2 ст. ложки муки, 2 яйця, 0.5 стакана рослинної олії, 3 ст. ложки паприки, 1,5 ст. ложки панірувальних сухарів, сіль за смаком.
  Приготування: Сир очистити від оболонки і нарізати скибочками товщиною 0,5 см, обваляти в підсоленій муці і паприці. Потім вмочити в збиті яйця, запанірувати в сухарях і обсмажити в киплячому олії. Подати гарячим.


Сир в тісті.

  Інгредієнти: 1 стакан швейцарського сиру, нарізаного кубиками, 1 стакан рослинної олії. Для тіста: 0,5 стакана муки, 1 яйце, 0.5 стакана пива, 1 ст. ложка вершкового масла, сіль за смаком.
  Приготування: Висипати в миску муку, посолити, влити жовток, пиво і розмішати. Потім додати розігріте масло і внести збитий в піну білок. Сир нарізувати маленькими кубиками, висипати в тісто, розмішати, щоб тісто обволокло шматочки. Брати суміш чайною ложкою і опускати в кипляче масло. Коли шматочки підсмажаться, вийняти, обсушити па серветці і подати в гарячому вигляді.


Смажений сир.

  Інгредієнти: 230 г камамбера або едамского сиру, 2 ст. ложки муки, 75 г жиру для смажіння, 1 стакан молока (для кляра).
  Приготування: Приготувати кляр: розвести муку молоком або водою до консистенції рідкої сметани. Нарізувати сир скибочками завтовшки близько 2 см. Обмокнути в кляр і смажити в глибокій сковороді з жиром до золотистого кольору. Викласти на папір і дати стекти надлишку жиру. Замість кляра можна обкачати сир в муці, вмочити в збиті яйця і панірувати хлібними крихтами.


Запечений хліб з сиром (Швейцарія).

  Інгредієнти: 250 г емментальского сиру, 400 г білого хліба, 3 яйця, 2.5 стакана молока, 20 г вершкового масла, тертий мускатний горіх, білий мелений перець, сіль за смаком.
  Приготування: Духовку розігріти до 200 °C. Вогнетривку посуду змастити маслом. Білий хліб нарізувати скибочками, сир шматочками, які мають бути трохи більше скибочок хліба. Яйця збовтати з молоком, додати сіль, перець і мускатний горіх. У форму покласти скибочки хліба і сиру (шарами), залити яєчною сумішшю і поставити в духовку на 30 хв. Запекти до рум'яної скориночки. Подавати із зеленим салатом.


Фондю по-французьки.

  Інгредієнти: 250 г швейцарського сиру, 0,75 стакана сухого білого вина, 1-2 часточки часнику, 6 яєць, 60 г вершкового масла, 5-6 ломтиків білого хліба, чорний мелений перець, сіль за смаком.
  Приготування: Сухе біле вино наполовину виварити з розтертим часником. Процідити і охолодити. У блюдо розбити яйця і розмішати їх з тертим сиром, розігрітим вершковим маслом, чорним меленим перцем і прогрітим вином. Посолити за смаком. Вилити в глиняний горщик або миску і, підігріваючи па слабкому вогні, розмішувати доти, поки маса не стане схожою на напіврідку кашу. Подавати до столу відразу в посуді, в якому готувався фондю, з білим свіжим або обсмаженим хлібом.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)