kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Закуска із сиру.

Закуска із сиру.


Фондю по-швейцарськи.

  Інгредієнти: 600 г тертого швейцарського сиру, 1-2 часточки часнику, 0.5 стакана білого вина, 1,5 ч. ложки крохмалю, 2 маленькі чарки вишневої наливки, 5-6 скибочок білого хліба, чорний мелений перець, мускатний горіх за смаком.
  Приготування: Вогнетривкий посуд з фарфору або фаянсу натерти зсередини часником, розігріти на слабкому вогні в цьому посуді вино. Сир натерти або нарізувати дрібними кубиками і розтопити в вині, помішуючи дерев'яною ложкою (мішати слід не кругами, а по лінії вісімки). Дати сиру закипіти на сильному вогні. У невеликій кількості холодної води розвести крохмаль, приправити мускатним горіхом і перцем і сюди ж влити вишневу наливку. Все змішати. Тепер фондю слід поставити на слабкий вогонь - соус повинен дуже тихо і рівномірно кипіти. До фондю можна подати злегка підрум'янені скибочки хліба.


Каспот по-голандськи.

  Інгредієнти: 800 г твердого сиру, 600 г м'якого сиру, 1 зубчик часнику, 400 г можевіловки, 800 г білого хліба, 0,5 ч. ложки білого перцю, 1 щіпочка меленого мускатного горіха, 1 л білого вина, 1 ч. ложка цукру, сік 1 лимона, 1 ст. ложка крохмалю, 100 г вершків.
  Приготування: Натерти сир обох видів, змішати з дрібно нарізаним часником. Залити сир можевіловкою і залишити на 2 г. Нарізувати хліб великими кубиками. Розплавити сир на слабкому вогні, додати перець, цукор, мускат, біле вино і лимонний сік. Змішати крохмаль з вершками, 100 мл води, додати в сирну масу і довести до кипіння. Гарячу масу відразу ж подати до столу. У неї умочувати шматочки білого хліба.


Фондю по-тесинські.

  Інгредієнти: 800 г сиру, 1,5-2 стакани молока, 4 ст. ложки вершкового масла. 0,5 ч. ложки білого перцю, 1 ч. ложка солодкого червоного перцю. 4 ст. ложки нарізаної цибулі, 1 ст. ложка крохмалю, 100 мл білого вина, 200 мл вишневого соку, 800 г білого хліба.
  Приготування: Натерти сир і змішати його з молоком, маслом, перцем (червоним і білим) і цибулею. Поставити на плиту і добре розігріти. Змішати крохмаль з невеликою кількістю білого вина, додати в сирну масу, залити вишневим соком і закип'ятити. Нарізувати хліб невеликими шматочками. Хліб потрібно обмокнути в сирну масу і їсти.



Фондю по-італійськи.

  Інгредієнти: 300 г твердого сиру. 100 г шампіньйонів, 800 г білого хліба, 300 г м'якого сиру, 1 стакан молока, 4 яйця. 4 ст. ложки вершкового масла, 0,5 ч. ложки білого перцю, 0,5 стакана італійського білого вина.
  Приготування: Грубо натерти сир обох видів, нарізувати шампіньйони тонкими скибочками. Нарізувати хліб однаковими шматочками. Розплавити сир. Збовтати яйця з молоком і повільно влити в сирну масу. Вогонь має бути невеликим - сирна маса не повинна нагріватися більше 60 °C. Поступово додавати в масу шампіньйони, масло і біле вино. Подати масу до столу. У неї потрібно вмочувати білий хліб.


Нойнбургський фондю.

  Інгредієнти: На 8 порцій: 400 г твердого сиру, 300 г емментальского сиру, 800 г білого хліба, 1 зубчик часнику, 1 ч. ложка лимонного соку, 1 ч. ложка крохмалю, 200 мл сухого білого вина, 200 мл вишневого соку, 1 щіпочка меленого мускатного горіха.
  Приготування: Натерти обидва виду сиру. Обрізувати скориночку і нарізувати хліб великими шматочками. Додати часник. Розплавити сир на найслабкішому вогні, додати крохмаль. Поступово добавляти вино і вишневий сік. Посипати перцем і мускатним горіхом. Сирну масу добре прогріти. Подати до столу. У масу потрібно вмочувати шматочки білого хліба.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)