kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Запіканка.

Запіканка.

  Повітряні запіканки, що готуються в духовій шафі, можна довести до досконалості. Прості в приготуванні, спокусливо підсмажені і такі всілякі — вони смакують дорослим і дітям. Солодкі або пікантні овочі, м'ясо, рис, локшина, фрукти можуть перетворитися на повітряну запіканку або суфле. Запіканки удаються легко, з суфле ж турбот дещо більше: до столу його слід подавати накритим серветкою, оскільки будь-який рух повітря може негативно позначитися на зовнішньому вигляді. Представляємо Вашій увазі різноманіття вишуканих запіканок.


Мигдалеве суфле з апельсинами.

  Інгредієнти: 2 апельсина, 40 мл апельсинового лікеру, 1\2 стручки ванілі, 1\2 л молока, 160 г меленого мигдалю, 80 г цукру, 50 г м'якого вершкового масла, 50 г муки, 4 яйця, щіпочка солі. Для обсипання суфле: цукрова пудра.
  Приготування: Зрізати скориночку з апельсинів і акуратно видалити білу шкірку з очищених плодів. Загостреним ножем відокремити апельсинові часточки від плівок і покласти їх в миску. З плівок вичавити сік і змішати з лікером. Часточки без плівок накрити і відставити убік. Стручок ванілі розрізати уподовж і його вміст разом з молоком, 150 г меленого мигдалю і цукром на слабкому вогні довести до кипіння. Зняти молочну суміш з плити і дати постояти 15 хвилин. Потім суміш відкинути на волосяне сито, а молоко вилити в каструлю. Мигдаль добре віджати. Замісити 40 г масла і муку. Мигдалеве молоко закип'ятити і опускати в нього маленькими пластівцями отриману суміш, помішуючи до тих пір, поки не вийде однорідна маса. Духовку нагрівати до 200 °С. В яєць відокремити білки від жовтків. Білки з щіпкою солі збити в тугу піну. З апельсинових часточок без плівки дати стекти соку і зібрати його в миску. У масу поступово підмішувати сік і яєчні жовтки. Потім додати збиті білки. Змастити форму для суфле залишками масла і посипати мигдалем. Покласти у форму 1\2 частини тіста, потім апельсинові часточки і накрити їх рештою тістом. Суфле випікати в духовці (температура 180 °С) приблизно 30 хвилин. Готовність визначати дерев'яною паличкою. Готове суфле посипати цукровою пудрою і швидко подати до столу.



Запіканка з черствих здобних булочок.

  Інгредієнти: 125 г родзинок з темного винограду, 5 ст. ложок рому, 6 черствих здобних булочок, 4 терпких яблука, 1 ст. ложка лимонного соку, 60 г цукру, 1 пакетик ванільного цукру 100 г меленого мигдалю, 1/2 ч. ложки меленої кориці, 4 яйця, 1/2 л молока, 50 г вершкового масла.
  Приготування: Родзинки засипати в ром, дати постояти 10 хвилин. За допомогою тертки зняти кірку з булочок. Крихти можна використовувати як паніровочні сухарі. Булочки розрізати упоперек на скибочки завтовшки приблизно в 1\2 см. З яблук зняти шкірку, розрізати кожне на чотири частини, вийняти серцевину і нарізувати на тонкі шматочки. Збризнути соком лимона. Духовку нагрівати до 220 °С. Змішати цукор, мигдаль, ванільний цукор і мелену корицю. Яйця ввести в молоко і добре збити. Форму з вогнетривкого матеріалу змастити частиною масла і посипати 1\2 частиною товчених сухарів. Останнє масло розтопити. Форму викласти шаром скибочок булочок і злегка змочити сумішшю з молока і яєць. Потім на булочки викласти шарами нарізані шматочками яблука і родзинки. Зверху накрити скибочками булочок, що залишилися. Причому шар яблук, якщо необхідно, посипати сумішшю цукру з мигдалем. Верхній шар повинен складатися з булочок. Яєчно-молочною сумішшю що залишилася повільно і рівномірно залити верхній шар випічки. Потім посипати товченими сухарями, що залишились, і скропити розтопленим маслом. Пиріг, що вийшов, запікати в духовці (температура 200°С) приблизно 45 хвилин. Якщо верх підрум'янюється дуже швидко, то хвилини через 30 форму слід накрити пергаментним папером. Гарячу запіканку полити холодним ванільним соусом або подати зі збитими вершками.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)